0
Declined - Cannot Replicate

The units AI are not satisfied with the bed.

Галиев Рустем 2 years ago • updated by Stefan Furcht (Programmer) 2 years ago 13

Windows 10 64 bit, 8 Gm RAM, Intel(R) Core(TM) I7-4500 CPU1.80 GHz 2.40GHz GPU: AMD Radeon R7 M265, Intel(R) HD Graphics Family. Version game 1.40f15

I provided in the map 7 beds and gave the AI 3 intelligent creatures. They not arranged a bed (sleeping place). Therefore, they are immediately killed in battle. It is sad.




output_log.txt

War for the Overworld Launcher Log.txt

Save:

_20170104004855.zip

Game Version:
Steam Public
Platform:
Windows

Answer

Answer
Declined - Cannot Replicate

Hey Ontos,


I unfortunately cannot reproduce the issue using any type of mirroring and will thus have to close the ticket. Feel free to resubmit the report if you can figure out some steps to reproduce.



When I changed (in the map editor) research shrine with the owner on the Imperial - on neutral, the bug is not repeated.

As with previous ticket have you included the map in question would be good to have it before save.

What exactly are you trying to get? The map on which the preservation is still being developed by me. I save locally only.


Try to create a map in which:

1) closely Adjacent to the dungeon core is lair.
2) On lair are pre- rational being.

3) To this lair, directly adjacent to the Imperial research shrine.

I changed this map. Returned approximately to its previous state. By the way, the acceleration of movement of units increases the likelihood of bugs (but I didn't accelerate).

Accepted

We will take a look after higher priority issues are covered.

How were these Lair tiles placed?

I did load the level and realized that the Lair tiles of the second player have no need satisfiers.
Needsatifiers are used to provide satisfaction to a need at a certain spot for a certain player, they are normally spawned when a room is placed.
However in the save game you linked above they are entirely missing for the Lairs of player 2.
However the Vault tiles have correct gold needsatisfiers for both players.

Something must have went wrong when placing the Lair tiles for player two.
Did you use mirror tools to copy the left side to the right?
If so an error must have happened which prevented correct parsing of the tiles.
Either that or the map got corrupted.

To fix the problem mirroring the map again should fix the issue.
And if not, can you upload your output_log after you mirrored the map, so we can see if an errors occurs.

Cheers

I could not try it my self as you removed the workshop you linked before (http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=834570677)

The map is not removed, it's just private.

I rarely check my emails (but I go to this website), there may be a delayed response. Thanks for trying to understand.

Yeah, I used mirrored (rotated).

But the link is not quite the map that was not made beds. If repeat fails, the subject can be closed. A rare case.

+1

I tried to place Lair in a similar way in a custom map and mirrored it, tested it then opened again changed a few tiles and mirrored it again.
But each time all worked as intended and the other player had correct needsatisfiers.
So I do not know how it broke for you.
Did you do anything unusual while placing the Lair tiles or while mirroring the map?

My issue is that I can not see how you were able to cause the missing needsatisfiers for one of the players.
I would like to know how to reproduce this problem but I fail.

Answer
Declined - Cannot Replicate

Hey Ontos,


I unfortunately cannot reproduce the issue using any type of mirroring and will thus have to close the ticket. Feel free to resubmit the report if you can figure out some steps to reproduce.