0
Pending Customer

It is impossible to play. Can not see the main menu when enter the game.

Галиев Рустем 2 years ago • updated by Cian Noonan (QA Analyst) 2 weeks ago 7

Windows 8.1 64 bit, 8 Gm RAM, Intel(R) Core(TM) I7-4500 CPU1.80 GHz 2.40

GHz GPU: AMD Radeon R7 M265, Intel(R) HD Graphics Family. Version game

fresh, 1.4

It is impossible to play. Can not see the main menu when you enter the game.

I installed the update 1.4 (along with HoG, for free, because I bought the game before release). Start applications. Can't see menu, see screenshot.

Can't play, respectively. Although sometimes some of the menu items are pressed, though not visible.

In version 1.3 I had no problems playing the day before installing the patch, and in this period there were no changes with the graphics card drivers.

War for the Overworld Launcher Log.txt

Settings.ini

output_log.txt

Options.txt

Please help. Willing to give temporary access to your laptop via TeamViewer fresh (11) version, you can find me on steam, and in the discord (Ontos on channel Brightrock Games).

Game Version:
Steam Public
Platform:
Windows

Answer

+1
Answer

Problem solved, thanks to the help of Lord of Riva, by setting the launch properties of the game "-force-d3d9" and some manipulation with a resolution (width and height) of the image in the game, in several places! Thank you, Lord of Riva!

GOOD, I'M SATISFIED

Really helped me with the desire to help, spent a lot of time, you have a great guys in the team!

Satisfaction mark by Галиев Рустем 2 years ago

temporary access to my laptop. Google and Yandex translators - crap, adds everywhere "you".

+1
Answer

Problem solved, thanks to the help of Lord of Riva, by setting the launch properties of the game "-force-d3d9" and some manipulation with a resolution (width and height) of the image in the game, in several places! Thank you, Lord of Riva!

What exactly need I do to solve the problem?

Hi Roman,


You can find standard solutions to this issue here: Missing, Invisible or Laggy UI

I thought id post here than start a new thread. I am having the same issue and I have been into Launch properties and entered "-force-d3d9" and its not worked.

Running windows 10


Any help would be appreciated I really dont know what to do now
Pending Customer

Hey NAPK1NS,


Can you please try the steps in the Missing, Invisible or Laggy UI guide?